השף דיוויד יארנוס הוא שף מעוטר בכוכבי מישלן. הוא הבעלים של מסעדה יוקרתית בצפון ספרד ומסעדה תאומה בטאיפיי, בירת טאיוואן. הוא לא ביקר בטאיוואן במשך שלוש שנים, בעקבות מגפת הקורונה, וכעת סוף סוף יוצא לדרך. יארנוס לא רק בודק את המסעדה, הוא גם סקרן לפגוש את המקומיים, למצוא שפה משותפת, להבין את ההבדלים, ובדרך גם מתיידד עם שף מקומי, עטור כוכבי מישלן גם הוא, קאי הו.
סרטו התיעודי של פדרו פיירה (מפיק "אוכל לנשמה", פסטיבל חיפה 2018) מפתה אותנו דרך העיסוק המרהיב במטבח עילי, במפגש בין תרבויות, בין שני אנשים מקצוות שונים של העולם שחולקים אהבה לקולינריה.
פילמוגרפיה: LA QueenCiañera (2021), Música maestros (2014)
שָׂ פֹות בצלחות
שיחה עם השף אסף דוקטור על שפות בצלחת ממזרח למערב, על רב תרבותות, על המחויבות למקומיות ועל כוחה של הצרת הגבולות ביצירת טעמים. על חיבור בין מטבח מקראי למטבח הישראלי.
לאחר הפאנל תתקיים ארוחת טעימות.
* לקוחות יקרים: ברכישת כרטיסים מרובים, אתם מוזמנים לבקר בעמוד הכרטיסיות ומבצעים לקבלת המחיר המשתלם ביותר.
בימוי: קלוד בראס | שווייץ, בלגיה, צרפת 2024 | 87 דקות | צרפתית | תרגום לעברית, אנגלית
פרטים נוספיםעל פראים