דני גרסיה, אחד השפים המובילים באנדלוסיה, מחזיק בשני כוכבי מישלן בזכות המסעדה שלו בקוסטה דל סול. בסרט התעודי שלפנינו חולק גרסיה כבוד לאחד האלילים הגסטרונומים שלו, נובו מטסוהיסה, הנציג הבולט של המטבח היפני.
במטבח של נובו קיים אלמנט שמעורר פרשנויות שונות בקרב שפים ברחבי העולם ומרתק את גרסיה – אומאמי, שידוע גם כטעם החמישי. הוא מנצל כינוס של השפים הספרדים הבולטים לא רק כדי לדבר על הימים הטובים, אלא גם כדי ללמוד מה כל אחד מהם חושב על אומאמי.
הסרט מוקרן ביחד עם הסרט ברוך הבא מסייה רובישון (שני סרטים בהקרנה אחת)