accessability icon facebook instagram calender cart sort info playCarousel icon stopCarousel icon basket icon

לגלות את גסטון | Finding Gaston

ההתלהבות של פרז מדבקת... ובשילוב עם צילום מרהיב, מה עוד צריך דוקו-קולינר?

Variety
  • ארכיון - פסטיבל 32
  • בימוי: פטריסיה פרז
  • פרו 2014
  • 78 דקות
  • ספרדית
  • תרגום לעברית

במסע מלא עונג למטבח הפרואני מראה לנו השף המהולל גסטון אקוריו, כוכב על במדינתו והשגריר הבלתי רשמי של המטבח שלה, שהמזון הטוב ביותר מזין לא רק את הגוף אלא גם את הנשמה.
גסטון אקוריו הוא שף, סלבריטאי ואיש עסקים מצליח, והמסעדה שלו 'אסטריד וגסטון' מופיעה מדי שנה ברשימת המסעדות הטובות בעולם. אבל הבמאית פטריסיה פרז מעדיפה להביט מעבר לצילומי המנות המרהיבות למחויבות של האיש לשנות את המדינה דרך הבישול ולעורר גאווה לאומית. אנחנו רואים אותו מבקר חקלאים שמגדלים קינואה בשיטות מסורתיות, מהלל דייגים אקולוגיים, משוחח עם ילדים על העושר הטמון באדמה, מעודד דור חדש של תלמידים לבישול ותומך בבישול מקומי.
סרט ביכורים

 

לאחר ההקרנה ב - 21.10:

פאנל "מה נאכל מחר" באוהל הפסטיבל, בהשתתפות:
פרופסור רונית אנדוולט מנהלת המחלקה לבריאות, משרד הבריאות
שי שבח
גיל ססובר


  • בימוי פטריסיה פרז
  • הפקה פטריסיה פרז
  • תסריט פטריסיה פרז
  • צילום אד טלאוורה
  • עריכה פטריסיה פרז
  • מוזיקה נובאלימה, ז'אן פייר מאנה, מארק פרייז'ר
  • פסטיבלים סן סבסטיאן (פרס טוקיו גוהאן)
  • משחק גסטון אקוריו, רנה רדזפי, מאסימו בוטורה, אלן דוקאס
  • מקור YES

לגלות את גסטון