במסע מלא עונג למטבח הפרואני מראה לנו השף המהולל גסטון אקוריו, כוכב על במדינתו והשגריר הבלתי רשמי של המטבח שלה, שהמזון הטוב ביותר מזין לא רק את הגוף אלא גם את הנשמה.
גסטון אקוריו הוא שף, סלבריטאי ואיש עסקים מצליח, והמסעדה שלו 'אסטריד וגסטון' מופיעה מדי שנה ברשימת המסעדות הטובות בעולם. אבל הבמאית פטריסיה פרז מעדיפה להביט מעבר לצילומי המנות המרהיבות למחויבות של האיש לשנות את המדינה דרך הבישול ולעורר גאווה לאומית. אנחנו רואים אותו מבקר חקלאים שמגדלים קינואה בשיטות מסורתיות, מהלל דייגים אקולוגיים, משוחח עם ילדים על העושר הטמון באדמה, מעודד דור חדש של תלמידים לבישול ותומך בבישול מקומי.
סרט ביכורים
לאחר ההקרנה ב - 21.10:
פאנל "מה נאכל מחר" באוהל הפסטיבל, בהשתתפות:
פרופסור רונית אנדוולט מנהלת המחלקה לבריאות, משרד הבריאות
שי שבח
גיל ססובר