'רפטוריו אמברוזיאנו' הוא בית תמחוי יוצא דופן, פרי מוחו של השף הנודע מאסימו בוטורה, אחד היוצרים החשובים בגל החדש של הקולינריה העולמית ופעיל חברתי. במהלך היריד העולמי במילאנו 2015 הזמין בוטורה 60 מן השפים המובילים בעולם - מרנה רדזפי ועד אלן דוקאס - לעזור לו לבשל עבור הפליטים וחסרי הבית של העיר. כל הארוחות שהוגשו במקום נעשו משיירי המזון של התערוכה.
פטר סוואטק משרטט דיוקנות מרתקים של כמה מן האנשים שסעדו ברפטוריו, ועוסק ברגישות בפערים החברתיים האדירים ובהרגלי הצריכה של החברה.
פילמוגרפיה: Takedown: The DNA of GSP (2014), Stolen Babies, Stolen Lives (2008).
כל ההקרנות ילוו בפאנל ובארוחת טעימות
לאחר ההקרנה ב-24.10:
פאנל "קולינריה ופילנטרופיה" באוהל הפסטיבל, בהשתתפות:
נציג ארגון "לתת"
נעה קוזק "רובין פוד"
קובי קרולה "רובין פוד"
רפאל אגם
דני גוטווין, אוניברסיטת חיפה