קולנוע ישראלי - תחרות יצירה צעירה - חבר השופטים
ד"ר אריאל פרידמן - בוגרת החוג לקולנוע וטלוויזיה באוניברסיטת תל אביב ובעלת דוקטורט בתקשורת מאוניברסיטת תל אביב. מרצה בכירה וראשת החוג לתקשורת באורנים. חוקרת את התרבות החזותית בישראל ובעולם. מתמחה בחקר יצירות כגון קליפים, סרטים קצרים וצילום של קהל צעיר – ילדים, בני נוער ומבוגרים צעירים – בפלטפורמות תקשורתיות שונות ובכלים דיגיטליים.
טובי ארבל - מפיק, במאי ותסריטאי של סרטים תיעודיים ועלילתיים ושל הפקות אולפן. בין הסרטים והתכניות שהפיק וביים: "פרשת קוזלצ'יק", "ללא גבולות", "החיים יפים", "הכפפות של נטליה" ו"הכי רחוק שאפשר". זכה בפרסים בינלאומיים רבים על יצירה דוקומנטרית. פעיל בזירה האירופית והאמריקנית. כותב סיפורים קצרים.
אלונה רפואה - בוגרת בהצטיינות של מסלול הפקה יוזמת בבית הספר סם שפיגל לקולנוע ולטלוויזיה בירושלים. בשנתה האחרונה ללימודים יזמה והפיקה (ביחד עם סתיו מרון) את סדרת הסרטים "מכתב אהבה לקולנוע". בשנים האחרונות עבדה כמפיקה בפועל בכמה פרויקטים שאפתניים, ביניהם הסרט "עיניים שלי" בבימויו של ירון שני ובהפקת 'בלאקשיפ הפקות סרטים'. כיום מפיקה ראשית בחברת בלאקשיפ הפקות סרטים.
המשאלה של רני. בימוי: עמית בשרטי; תסריט: תהל ימיני ועמית בשרטי; עריכה: תהל ימיני; צילום: אשר איינהן. 12 דקות, תיעודי. (אורט שש שנתי ע”ש זאב ביסטרצקי).
סיוון איבדה את בתה רני לפני 3 שנים ממחלה מטבולית מפעילה כיום עמותה בשם ”המשאלה של רני” שעוזרת לילדים עם מחלות הדומות למחלה של רני.
למה לא שאלתי? בימוי: לי רודוי; תסריט: אופיר רזניק; צילום: לי רודוי ואופיר רזניק; 14:55 דקות, תיעודי (קרית חינוך מעין שחר).
סוזי בת לניצולי שואה, מעולם לא שאלה את אביה על משפחתו שנספתה בשואה. בגיל 75 ,היא יוצאת ביחד עם נכדתה למסע של חיפוש והשלמה עם העבר
למבינים בלבד. בימוי: יובל לובצקי-הס; תסריט: יובל לובצקי-הס; שחקנים ראשיים: ידידיה בלחסן, גבריאל בלחסן; 13:01 דקות, תיעודי (תלמה ילין).
גבריאל בלחסן היה מוסיקאי יוצא דופן שמת ב- 2013. אחיו ידידיה מספר את סיפור התמודדותם של שניהם עם מחלת המניה-דיפרסיה.
לא שותקת. בימוי: איה דיוינסקי; תסריט: איה דיוינסקי; עריכה: איה דיוינסקי; צילום: רובי בנדר. 15 דקות, תיעודי (תיכון טכנולוגי נעמת הוד השרון).
איה, במאית הסרט, חוזרת אל המקלט לנשים מוכות בו שהתה עם אמא כשהיתה בגיל 9 . בעת שהיו במנוסה מאביה האלים. היא חוזרת עם תובנות .
ילדי המלאי. בימוי: הדר אטד. עריכה: יאיר לוי וגל אופיר; צילום: גל אופיר; 14:14 דקות, תיעודי (בית רוטנברג).
הסרט מביא את סיפורו של מוטי אזרד, שגדל באופקים ומצא את עצמו כבר בגיל צעיר נמשך לעולם הפשע והסמים.
צ'אנס אחרון. בימוי, תסריט ועריכה: מקס בוביסקי; צילום: יובל גאגין; מוסיקה מקורית: בר אבישר; משחק: אדם קנדה. 15 דקות, עלילתי (תיכון הראל).
מהמר לוטו כפייתי נאלץ לבצע פשע כדי להציל את בנו
ללא תקנה. בימוי: עילי רודניק; תסריט: עילי רודניק; עריכה: איתמיר ספיר; צילום: נריה יעקב; שחקנים ראשיים: שריאל קפלן, נועם סקופ. 09:30 דקות, עלילתי (ישיבת נווה שמואל).
תלמיד בישיבה תיכונית טוען שהוא הוטרד מינית על ידי ראש הישיבה. חברו הטוב הוא הבן של ראש הישיבה.
מכתוב. בימוי: אוראל מור יוסף; משחק: אורי קלאוזנר, גילי איצקוביץ. 15 דקות, עלילתי (עירוני ה', חיפה).
תסריטאי שנכנס לחובות הופך תסריט למציאות.
Bad Bitch. בימוי: רוני יניב; תסריט: רוני יניב; עריכה: רוני יניב ותמיר הורוביץ; צילום: רפאל כהן; משחק: אור ואזאנה ואופיר שרמן. 13 דקות, עלילתי (תיכון אביב, רעננה).
החלום של רז מגיל 10 להיות מדריכה בצופים יכול סוף סוף להתגשם, אבל בתנאי שתשרוד את פעולת יום השואה.
רק ילד. בימוי: יהלי קליין; תסריט: יהלי קליין; עריכה: אורי בר און קליינברג; צילום: עידו גביש; משחק: עמרי ברגר, נעמי קליין, זוהר קליין. 10:41 דקות, עלילתי (תיכון א' לאומנויות).
כאשר שומע מיכאל בן ה17 שילד מהגן של אחותו מרביץ לה, הוא מפתח אובססיה לגבי אותו הילד שמוערר אצלו פחדים מודחקים ושאלות מוסריות קשות.