איי פארו הם מיקרוקוסמוס עתיק של היסטוריה נורדית-סקנדינבית, חומרי גלם מעולים, תעשיית פירות ים משגשגת, מפלים מרהיבים, אנשים מיוחדים, והפנינה שבכתר - מסעדת KOKS. לפני הקורונה הגיעו אנשים מכל רחבי העולם לאיים במיוחד כדי לסעוד ב-KOKS, מסעדת עילית המגישה תפריט הגדל ומיוצר כולו בטווח של 500 מייל מהמסעדה, בשטח הררי, עם טמפרטורות קפואות בחורף וחשיכה מוחלטת.
הסרט התיעודי רב הקסם עוקב אחר חיי היומיום באיים ואחר המסעדה המעוטרת בשני כוכבי מישלן. "נורדי זה טבע", שצולם במשך 18 חודשים, מציג בפנינו את השף הצעיר תושב המקום פול אנדריאס זיסקה ובוחן את המסורות, ההיסטוריה והמנהגים שמייחדים את מסעדת היוקרה המרוחקת ביותר בעולם.
פילמוגרפיה: Terroir to Table - Wine Lovers' Guide to Food and Wine (2022), Michelin Stars: Tales from the Kitchen (2017)
**לאחר הסרט - מפגש של עיתונאית ואשת הקולינריה הילה אלפרט עם במאי הסרט ראסמוס דינסן.
לאחר המפגש ארוחת טעימות בגן הפסטיבל.
בימוי: מתיאס גלסנר | גרמניה 2024 | 183 דקות | גרמנית | תרגום לעברית, אנגלית
פרטים נוספיםעל יצירה אחרונהבימוי: סופי ארטוס | ישראל 2024 | 102 דקות | עברית | תרגום לעברית, אנגלית
פרטים נוספיםעל חליסהבימוי: מני פיליפ | ישראל 2024 | 70 דקות | עברית | תרגום לעברית, אנגלית
פרטים נוספיםעל החיידר